У хуманитарној утакмици рукометаши Звезде бољи од Бијељине

GS
Foto: Rtrs

У Бијељини је одиграна хуманитарна утакмица, рукометаша Бијељине и Црвене звезде. Славили су Београђани, 30:22.

Да се рукомет у Бијељину вратио међу спортисте и навијаче, показала је и вечерашња пријатељска утакмица рукометаша Бијељин" и београдске Црвене звезде . Играло се за публику чије су улазнице намијењене у хуманитарне сврхе. За госте из Београда приређен је и пријем у Градској управи.

- Драго нам је да можемо да дођемо и да се та рукометна утакмица одигра. Ми одговарамо на све позиве гдје је хуманитарни повод за утакмицу, посебни што то организују Делије, највијачи Црвене звезде из Бијељине - рекао је тренер РК Црвена звезда Недељко Матић.

Пуне трибине спортске дворане у Бијељини показале су да је спорт био и остао , више од игре .

- Помоћ ће бити уручена онима којима је потребна. Што се нас тиче на нама је да одиграмо добар рукомет, да публика буде задовољна - навео је предсједник РК Бијељина Богдан Ранкић.

- Ми смо изузетно поносни на Удружење навијача Црвене звезде из Бијељине који већ традиционално годинама организују хуманитарне догађаје са нашим домаћим клубом Радником у различитим спортовима - истакао је Филип Божић из Кабинета градоначелника.

У овој пријатељској утакмици Београђани су дали шансу млађим играчима, а за бијељинске рукометаше прилика више за промоцију рукомета и спортског духа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана