Турнир “Wwin коцка” трећи пут у Бањалуци: Пријаве до недјеље

Д. П.
Турнир “Wwin коцка” трећи пут у Бањалуци: Пријаве до недјеље

БАЊАЛУКА - Турнир “Wwin коцка” у ножном тенису биће по трећи пут одржан у Бањалуци, а пријаве за ову смотру примаће се до недјеље.

Све утакмице биће одигране на платоу испред Робне куће “Боска”, а турнир у организацији туристичке агенције “Good Host” Бањалука стартује у понедјељак, 29. августа и трајаће до суботе, 3. септембра.

- Ове године смо у јуну први пут турнир организовали у Требињу, гдје смо имали одличан одазив и публике и екипа. У наредним годинама турнир планирамо и у другим дијеловима Републике Српске. С обзиром на то да смо једини који организују турнир у овом спорту у региону, видимо прилику да привучемо играче и из других земаља. Интересовање је велико као и претходних година, број екипа се неће знати до недјеље до када су отворене пријаве. Важно је напоменути да ове године имамо посебну категорију за даме. Прва награда за сениоре је 1.000 марака, уз бројне робне и туристичке награде. За дјецу и даме смо припремили поклон пакете и много изненађења - нагласио је један од организатора турнира Бојан Гарић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана