Турнир “Борик Нектар” почиње 26. новембра: Шампион носи 20.000 марака

Д. П.
Турнир “Борик Нектар” почиње 26. новембра: Шампион носи 20.000 марака

БАЊАЛУКА - Традиционални, 47. турнир у малом фудбалу “Борик Нектар” почеће 26. новембра и трајаће до 25. децембра, а очекује се да на овој смотри, осим екипа из Републике Српске и ФБиХ, наступе и екипе из Словеније, Хрватске и Србије. Промотор турнира биће фудбалер Алмерије и потенцијални путник за Катар у дресу репрезентације Србије Срђан Бабић.

- Послије неколико година прва награда на сениорском турниру износи поново 20.000 марака, а укупан наградни фонд, укључујући робне награде, је више од 50.000 марака. Поред сениора, наступиће и ветерани преко 35 и преко 50 година, ка­о и четири млађе узрасне категорије (У 10, У 12, У 14, У 16). Урадили смо све да додатно привучемо публику и да надмашимо број од 25.000 посјетилаца који смо имали прошле године. Уз најквалитетнији фудбал, организовали смо бројне наградне игре, а ту је и манифестација “Катар у Борику”. На њој ће бити организовано гледање мечева Србије на Мундијалу и то на паркету Спортске дворане “Борик”. Улаз ће бити бесплатан, а биће организоване и наградне игре, те бројна изненађења. Гледаоци ће моћи да мечеве гледају на екрану који је већи од 100 метара квадратних - нагласио је директор “Борика” Ненад Талић.

Руководилац турнира Јовица Кесеровић је истакао да се у пропозицијама турнира није ништа промијенило у односу на прошлу годину.

- Пријаве примамо до 21. новембра, а два дана касније је жријеб група. Котизација за сениоре је 200, а ветеране 150 марака, док је за млађе категорије бесплатно. Утакмице ће се, осим у “Борику”, играти и у дворани “Центар” - истакао је Кесеровић.

Ове године “нектар” пиво је уз турнир који ће званично носити име по свом спонзору “Борик Нектар 2022”.

- “Нектар” је поново уз Борик и наставља се сарадња два дуговјечна обиљежја Бањалуке. Ове године “нектар” је званично пиво фудбалске репрезентације Србије која ће учествовати на Свјетском првенству у Катару, а њихови мечеви ће се моћи пратити и у “Борику”, што нам је посебно драго - истакао је маркетинг менаџер “Бањалучке пиваре” Слободан Срећковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана