Трифуновићу, Лесору и Пантеру пријете смрћу, Партизан поднио кривичне пријаве

ГС
Foto: Принтскрин

На дан пете утакмице финала регионалне АБА лиге тензија је на врхунцу, а Партизан је реаговао и пријавио пријетње смрћу својим кошаркама.

Пред "мајсторицу" дешавају се недопустиве ствари као што су језиве пријетње Урошу Трифуновићу, Кевину Пантеру и Матијасу Лесору.

"Црно-бијели" су због тога реаговали и пријавили твитове двојице навијача Звезде, сазнаје Телеграф. Један од њих поручује делегацији Партизана да неће живи изаћи из хале, док је други као одговор на фотографију прославе тројке Уроша Трифуновића, који се том приликом исплазио, поручио младом кошаркашу да "више није власник свог живота".

Из Партизана су хитно реаговали и пријавили случај полицији због основаних сумњи да би лица могла да се нађу у хали "Александар Николић" на петој утакмици финала.

"Црно-бијели" су замолили за хитну реакцију надлежних због угрожавања сигурности својих кошаркаша.

Пред пети меч тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић и капитен Бранко Лазић позвали су своје навијече на фер, спортско и коректно навијање, без увреда на рачун противника, нити убацивање било каквих предмета на терен, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана