Тренер Слоге Зоран Ћургуз пред меч са Зрињским: Њихов умор наша шанса

Д. П.
Тренер Слоге Зоран Ћургуз пред меч са Зрињским: Њихов умор наша шанса

ДОБОЈ - Фудбалери Слоге у одгођеној утакмици четвртог кола Премијер лиге БиХ вечерас од 18 часова на стадиону “Др Милан Јелић” у Модричи дочекују актуелног шампиона Зрињски, а кормилар Добојлија Зоран Ћургуз сматра да су Мостарци апсолутни фаворити.

- Надам се да ћемо бити боље расположени него у прошлом колу, када смо поражени од Тузла ситија са 0:3 и била је то наша прва утакмица у овој сезони у којој нисмо затресли противничку мрежу. Јасно је су Мостарци и ове године највећи фаворит за титулу, па су самим тим и фаворити у овом окршају. Међутим, нашу шансу видим у њиховом умору, јер су у сталном такмичарском ритму и сваке седмице играју по двије утакмице. Тај умор се осјетио и у њиховом прошлом сусрету против Посушја. Првих пола часа били су савршени, а онда се послије тога видјело да њихова игра више није толико течна - нагласио је Ћургуз.

По његовим ријечима, одлична ствар је и што Добојлије овај сусрет дочекују без икаквих кадровских проблема.

- Немамо ни кажњених, ни повријеђених играча и очекујем да сви који добију шансу буду максимално мотивисани за овај сусрет - додао је Ћургуз.

Данас од 16 часова биће одигране још двије одгођене утакмице трећег кола. У Добоју код Какња састају се Игман и Тузла сити, док ће у Бановићима Слобода угостити Вележ. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана