Тренер Леотара Марко Видојевић презадовољан: Реми додатни вјетар у леђа

Д. П.
Тренер Леотара Марко Видојевић презадовољан: Реми додатни вјетар у леђа

САРАЈЕВО - Тренер Леотара Марко Видојевић презадовољан је бодом који су његови пулени освојили у премијерном мечу новог шампионата и рекао је да није могао пожељети љепши деби на клупи Требињаца.

Чета са “Полица” у првом колу Премијер лиге БиХ играла је неријешено на “Грбавици” против Жељезничара (1:1). Гости су повели у 20. минуту голом Огњена Тодоровића, а четири минута касније изједначио је Един Цоцалић. Прави јунак меча био је голман Леотара Душан Пулетић који је у наставку сусрета одбранио неколико “зицера”.

- Прва утакмица у сезони је увек специфична, јер екипе траже своју форму, али у оваквом амбијенту и са оваквом подршком коју је Жељезничар имао стварно морамо бити задовољни овим резултатом. Морам одмах да нагласим да смо заслужено дошли до овог бода с обзиром на дешавања на терену.  Екипа је стварана у ходу и пред нама је још много посла, али ће нам овај реми бити сигурно додатни ветар у леђа. Донеће нам самопоуздање и веру да можемо да се носимо са свима у лиги - нагласио је Видојевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана