Тренер Леотара Марко Максимовић задовољан послије ремија са “Томиславом”

Г.С.
Тренер Леотара Марко Максимовић задовољан послије ремија са “Томиславом”

МЕТКОВИЋ - Шеф стручног штаба Леотара Марко Максимовић био је задовољан послије контролног сусрета са прволигашем ФБиХ “Томиславом” у којем су његови изабраници играли неријешено, 0:0.

Иако су и у прва два пријатељска меча ремизирали (Морнар, Бар 2:2, Младост Ждралови 1:1) млади стручњак је истакао да су у овом тренутку резултати у другом плану.

- Моја визија је да у контролним утакмицама свим кандидатима за први тим пружим шансу да видим колико могу. Уз то, најважније је да се добро уиграмо, али и да нас током припрема мимоиђу повреде - нагласио је Максимовић.

У мечу са екипом из Томиславграда Требињци су били бољи ривал и имали неколико изразитих прилика за постизање поготка.

- Нисмо били прецизни, али је видљиво да је код свих фудбалера била присутна жеља да се наметну и под таквим притиском грешке су могуће - наставио је Максимовић.

У посљедњем контролном сусрету на припремама у Метковићу ривал његових пулена у сриједу биће домаћа Неретва.

- И у овом сусрету покушаћу да пружим прилику што већем броју фудбалера, баш као и у суботу, када играмо против Сутјеске у Никшићу. Сви ови мечеви су увертира за сусрет против Жељезничара на “Грбавици”, који 18. фебруара играмо у оквиру осмине финала Купа БиХ. Одмах да кажем да немамо амбиције у Купу, али ће то бити права провјера наших вриједности пред наставак сезоне у којем нам је једини циљ опстанак у елити БиХ - додао је Максимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана