Тренер Борца Винко Мариновић послије ремија са Игманом: Максимално до краја јесени

Г.С.
Тренер Борца Винко Мариновић послије ремија са Игманом: Максимално до краја јесени

КАКАЊ - Иако су прије меча најављивали побједу против Игмана и освајања сва три бода на гостовању, фудбалери Борца нису у томе успјели, јер послије 90 минута мреже су остале нетакнуте.

Била је то утакмица која ће бити веома брзо заборављена, а најбоље шансе да дођу до побједе Бањалучани су имали у посљедњих неколико минута када се нису "прославили" прво Дарко Лазић, а потом и Амар Бегић. Бањалучани су били активнији ривал на терену, али без праве реализације. Тога је свјестан и шеф стручног штаба "црвено-плавих" Винко Мариновић, који је послије сусрета нагласио да је ово најреалнији резултат.

- Успјели смо кроз посјед лопте контролисати већи дио утакмице као што смо и жељели, али нам је недостајало креације да завршним пасом уђемо у више прилика за гол и конкретизујемо своју игру. Екипа Игмана одиграла је јако добру утакмицу, тако да на крају иако мислим да смо били ближе побједи коју смо жељели прихватамо да је неријешен исход реалан. Наш задатак је да се сада окренемо утакмици против Слободе, те да се повратком на наш стадион вратимо побједама. Морамо у ова четири кола да освојимо што више бодова и тако останемо конкурентни у борби за сам врх табеле - рекао је Мариновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана