Требиње помаже рукометашима за евро наступе, у плану и дворана

Г.С.
Foto: Град Требиње

ТРЕБИЊЕ - Градоначелник Требиња Мирко Ћурић честитао је рукометашима Леотара пласман у европска клупска такмичења, те обећао да ће Град учинити све да помогне њихов наступ у Европи.

-Рукометаши су велики амбасадори града и зато свима њима упућујем искрене честитке и велику захвалност. Њихов успјех је наша обавеза да им се адекватно захвалимо и обезбиједимо им још боље услове за тренинге и игру. Нова спортска дворана је наш нови задатак и вјерујем да ћемо ускоро почети са њеном изградњом, навео је Ћурић.

Он је позвао предсједника Републике Српске Милорада Додика и генералног директора Електропривреде Републике Српске Луку Петровића да, према ранијем договору, заједно са Градом обезбиједе потребна новчана средства за изградњу нове спортске дворане и пратећег објекта конгресног центра.

Предсједник Управног одбора РК Леотар Стеван Бекан захвалио се на подршци током свих претходних година истичући да вјерује да ће овакав резултат Леотара подстаћи дјецу да тренирају рукомет или други спорт.

-Циљ свих нас је да што више дјеце буде у спорту. Овакви резултати то могу само да подстакну. Идеја о изградњи нове дворане је и те како важна и оно што можемо је да дамо пуну подршку њеној изградњи“, навео је Бекан.

Првотимац Леотара Александар Милојевић рекао је ово подстрек свим играчима да пруже још боље партије на паркету.

„Уз неколико адекватних појачања – мислим да имамо шансу у Европу“, додао је Милојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана