Тополовић: AБA лигом руководе неодговорни појединци

М. З.
Тополовић: AБA лигом руководе неодговорни појединци

Бањалука - Начелник општине Лакташи Милован Тополовић потврдио је “Глас Српске” да из ABA лиге је стигао уговор о организацији фајнал фора, али промјењен у односу на оно што је договорено са генералним менаџером “Сидра” Романом Лисцем на састаку прошле седмице. Чини ми се да ABA лигом руководе неодговорни појединци.

- Добили смо парпир у којем не стоји оно што смо договорили. не бих износио у јавнсот конретне ствари али смо доведени у незавидну ситуацију. Лисац је био у посјети Лакташима и тада смо изразили спремност да будемо домаћини уз одређене услове. Састанак је био је посвећен договору око самих активности и техничких ствари, прије свега обезбјеђења. Међутим, сада је стигао приједлог уговора који би представници спортске дворане у Лакташима требали да потпише са руководством ABA лиге мада њихови захтјеви нису у складу са ранијим договорима - изјавио је Тополовић.

Лисац: Уговор нисмо мијењали

Генерални менаџер Јадранске лиге Роман Лисац изјавио је за “Глас Српске” да није тачно да уговор о домаћинству фајнал фора није измјењен и да у њему нема ништа више осим онога што је договорено на састанку у Лакташима прошле седмице.

- Послали смо приједлог уговрора и чекамо потпис. Није тачно да смо измјенили ишта од онога што смо договорили на састанку у Лакташима. Сигурно да ово није коначна верзија и уговор је склон дорађивању. Општина Лакташи као суорганизатор фајнал фора добила је свој примјерак на увид и све примједбе може да искаже. Сваки уговор који ми склапамо по “пет пута” претри измјене - изјавио је Лисац.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана