Тијана Бошковић послије пораза у финалу ЕП: Много смо разочаране, хтеле смо злато

ГС
Тијана Бошковић послије пораза у финалу ЕП: Много смо разочаране, хтеле смо злато

Најбоља српска одбојкашица Тијана Бошковић је послије пораза у финалу Европског првенства од Турске 3:2 навела да су све играчице заиста дале све од себе и да су се бориле до посљедњег тренутка, али да су нијансе одлучиле.

Изузетна борба виђена је у Бриселу, гдје је Турска ношена огромном подршком публике успјела да преокрене меч и дође до тријумфа у неизвјесној завршници петог сета.

- Много смо разочаране, много смо хтеле ово злато. Мислим да смо то показале на терену. Стварно смо се бориле до последњег тренутка. Морам да честитам противницама, биле су сјајне. НИјансе су пресудиле и нажалост у петом сету нисмо успеле да пресудимо у нашу корист - рекла је Тијана Бошковић за РТС послије утакмице.

Видно тужна, Тијана је захвалила на подршци свих навијача истакавши да се њихова подршка заиста осјећала међу играчицама.

- Хвала навијачима који су дошли у Брисел, свима у Србији, Републици Српској, стварно смо могле да осећамо њихову подршку. Жао нам је што нисмо освојиле злато. Дале смо све од себе. Морамо брзо да се опоравимо и да се припремамо за квалификације за Олимпијске игре, које су подједнако важне као Европско првенство - закључила је Бошковић.

Одбојкашице већ 8. септембра путују на квалификациони турнир на Олимпијске игре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана