Терзић: Звезда најуспешнија српска фирма у евро оквирима

Танјуг
Foto: Архива

Направили смо велике резултате у 2021. години, као доказ оствареног је и транспарент који су наши навијачи, иначе наши највећи критичари, истакли на посљедњој утакмици, а то је „Највећи успјех у посљедњих 30 година“.

Навијачима смо вратили понос, а клубу славу. Вратили смо у мају после 14 година дуплу круну на Маракану, у августу смо пети пут узастопно ушли у групну фазу у Европи, изјавио је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

Он је у новогодишњем интервјуу за клупску телевизију истакао да је Звезда одиграла сјајну годину у Европи, као и да ће управо из тог разлога црвено-белима бити лакше у наредним квалификацијама за највећа такмичења на Старом континенту.

„Освајањем првог мјеста у групи Лиге Европе изборили смо послије ко зна колико времена пласман у осмину финала. Освојили смо толико бодова да смо на ранг листи успјели да се пробијемо на 35. мјесто и могу са много аргумената да кажем да смо најуспјешнија српска фирма у европским оквирима. Остварили смо толико коефицијената да смо сљедећег љета у квалификацијама за Лигу шампиона у повлашћеном положају у свим рундама до групне фазе“, поручио је Терзић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана