Терзић остаје селектор: "Тешко би ми било да слушам друге химне"

Б92
Foto: Новости.рс

Селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић демантовао је за одлази са кормила репрезентације.

Ту информацију су пренијели италијански и руски медији, наводећи да ће Терзић након 19 година напустити Србију и преузети "зборнају".

"Где се појавило да ја нисам селектор Србије? Руски и италијански медији? Браво… Нисам знао… Лепо је знати да се бар интересују, што се каже", рекао је Терзић за "Nova.rs".

Терзић каже да не може да гарантује да никада неће преузети неки други национални тим.

"Истине има оног момента кад крену озбиљни преговори и разговори, кад има неке конкретне приче у томе, а све те гласине, приче које се провлаче не могу да схватам за озбиљне. Не кажем да 100 посто никада нећу напустити репрезентацију Србије и да нећу отићи у неку другу. Поготово руску, то је једина химна коју могу да слушам осим српске прије или послије утакмице, мало сам, да не кажем русофил. Друге химне би ми тешко било да слушам. Нема истине у смислу да има конкретних прича у вези тога, него само неке гласине које се провлаче", додао је Терзић.

Он је на клупи Србије од 2002, а највећи успјеси су му свјетска титула 2018, три европска злата 2011, 2017, 2019, те сребро на Играма у Токију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана