Тенисерке Српске пресрећне након пласман у полуфинале

Д.Д.
Тенисерке Српске пресрећне након пласман у полуфинале

КАЗАЊ – Женска тениска репрезентација Републике Српске изборила је пласман у полуфинале на Играма Брикса. Након сјајног меча савладали су Иран 2:1 и изборили дуел против Русије.

Сара Микача је пружила сјајне партије у синглу и дублу.

-Задовољна сам својом игром у синглу. Остварила сам сигурну побједу а у дублу је било спектакуларно, неизвјесно до краја. Нисмо се предавале и на крају смо славиле Очекујемо добру игру против Русије и борићемо се до краја- истакла је Микача.

Повреда рамена је омела Анастасију Игњатић да можда и рание ријеши питање побједника у четвртфиналу. На крају је ипак све испало добро за Републику Српску.

- Нисам баш задовољна својом игром у синглу. Први сет је био добар а онда је услиједио пад у игри и енергији. мени су сметали временски услови прије свега вјетар је отежавао уз повреду рамена што се осјетило на сервису. У трећем сету мало недостајало да славим али најбитније да смо добили дубл. Захваљујем се Сари која је изнијела већи дио меча. Пресрећна што смо прошли. Борићемо се и против Русије а оне имају заиста квалитетан састав- додала је Анастасија.

За Русију иначе наступају Полина Кудерметова и Елена Приданкина које су одлично пласиране на ранг листи и велики су фаворити пред полуфинале.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана