Штета - Тенисерке из Републике Српске остале без бронзе

Д.Д.
Штета - Тенисерке из Републике Српске остале без бронзе

КАЗАЊ – Женска тениска репрезентација Републике Српске није успјела да се освоји медаљу на Играма Брикса. У борби за бронзу Индија је била успјешнија и славила је са 2:0.

Сара Микача је у првом дуелу поражена након велике борбе у три сета. Индијка Адкар Ваишнави је славила 2:1 по сетовима је било 6:7, 7:6, 6:2. Меч је  иначе био прекинут због кише и наставњен је у дворани.

-Јесте нажалост сам изгубила у трећем сету била је јака борба. Пореметили су нас временски услови. Прво је  било јако вруће а затим смо због падавина прешли у дворану.  Задовољна сам својокј игром пресудило је искуство. Сигурно да сам боља играчица за  нас је ово дивно искуство све и можемо д а будемо задовољни својим наступима-рекла је

Анастастија Игњатић је поражена са 2:0. Марури Сухитха  је славила  6:3, 6:0.

- Притисак је био велики. Обе смо дале максимум, али једноставно данас није ишло. Жао нам је што нисмо успјеле да освојимо медаљу заиста смо то жељеле . Јако лијепо искуство је било играти на Играма Брикса. Доста мечева нова  искуства и сигурно да  смо напредовали кроз ове мечеве. Турнир ме сигурно унаприједио- истакла је Игњатићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана