Теквондисткиња из Зворника освојила бронзу на Европском првенству

Срна
Теквондисткиња из Зворника освојила бронзу на Европском првенству

ЗВОРНИК - Члан Теквондо клуба „Српски соко“ из Зворника Анђела Батић освојила је треће мјесто у борбама на Европском првенству, које је одржано у Хрватској, рекао је данас предсједник овог клуба Душко Кусмук.

Кусмук је рекао новинарима да је Батићева наступила у категорији јуниора, те додао да су на овом првенству чланови Теквондо клуба „Српски соко“ представљали дио теквондо репрезентације БиХ.

-Батићева је прву борбу изгубила у посљедњим секундама меча, али је то није деморалисало него је, напротив, дало додатни мотив да у сљедеће двије борбе надмоћно побиједи представнице репрезентација Грчке и Чешке - појаснио је Кусмук.

Он је додао да су напорне и дуготрајне припреме зворничких такмичара, заједно са осталим члановима репрезентације, крунисане медаљом, чиме је потврђен континуитет добрих резултата Теквондо клуба „Српски соко“.

Европско првенство трајало је до данас, од 25. марта.

Истичући да су пред зворничким спортистима такмичења у Грчкој, Мађарској и Италији, Кусмук је најавио да Теквондо клуб „Српски соко“ 28. маја традиционално организује међународни турнир „Гранд при Зворник 2022“, на којем су учешће потврдили такмичари из 10 земаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана