Талић и Вучић: Сарадња Спортских центара Србије и Српске

ГС
Талић и Вучић: Сарадња Спортских центара Србије и Српске

БАЊАЛУКА Директор Спортског центра "Борик" Ненад Талић присуствовао је састанку УО и чланова Асоцијације спортских центара Србије.

Састанак је одржан у Кладову, а на састанку су учествовали представници више СЦ из Србије мећу којима су: СЦ Бањица Београд. СЦ Врачар Београд, СЦ Врбас, СРЦ Дубочица Лесковац, СПЦ СПЕНС Нови Сад, СРЦ Власина Власотинце, СХ Смедерево на челу са директором и предсједником Асоцијације СЦ Србије Иваном Вучићем.

Такође, на састанку су размијењене идеје о међусобној сарадњи чланица Асоцијације, али се говорило и о сарадњу са Асоцијацијом спортских центара Републике Српске.

Развој спорта, боља инфраструктура спортских центара и дворана, међусобна сарадња, размјена искустава али и добара, опреме, само су неки од основних циљева сарадње међу центрима и Асоцијацијама. Добра сарадња СЦ Борик са свим Спортским центрима из Србије, као и из региона, на овај начин је доказана али и продубљена.

“СЦ Борик из Бањалуке, као највећи центар у Републици Српској, већ дужи низ година има сјајну сарадњу како појединачно са центрима у Србији, тако и са нашом Асоцијацијом. Директор Талић са својим тимом сјајно руководи овим Спортским центром и поносни смо на нашу сарадњу, која превазилази пословни однос. Сваки пут се радујемо да имамо могућност размјене идеја и искустава и признаћу вам, много тога можемо научити од наших пријатеља и бићу слободан и рећи и наше браће из Бањалуке. Можемо се усагласити да је мало објеката који су стари 50 година, а да су тако уредни и модерно опремљени као Храм спорта, дворана Борик. Други објекти у склопу СЦ Борик су новији и логично, изгледају и одржавају се савршено. Директор Талић и његови сарадници су увијек драги гости на свим наших састанцима и у свим Центрима широм Србије. Због свега тога, један од наредних састанак УО Асоцијације СЦ Србије планирамо одржати у што скоријем времену на простору Бањалуке или Републике Српске уопште. Такође, планирана је и конкретна сарадња и са Асоцијацијом СЦ Републике Српске на чијем је челу такође госп. Талић, али  и посјета осталим центрима Српске.” – изјавио је госп. Иван Вучић, предсједник Асоцијације Спортских центара Србије и додао:

“Желим искористити прилику и честитати свим радницима у Спортским центрима, али и грађанима Србије и Српске Дан српског јединства, слободе и националне заставе.”.

Директор СЦ Борик Ненад Талић се захвалио госп. Вучићу и осталим директорима за гостопримство:

“Увијек је угодно боравити у братској Србији, посебно у данима када се спремало обиљежавање нашег великог заједничког Дана српског јединства. СЦ Борик има за циљ да проширује сарадњу како са свим СЦ из Србије, али и из цијелог региона (Словенија, Хрватска, ФБиХ и др.). Размјеном искустава желимо доћи до бољих услова за све наше спортисте и остале кориснике, али и до бољих стандарда и услова рада за раднике. Трудимо се да на најбољи начин представимо наш Спортски центар, нашу Бањалуку, али и Републику Српску. Захваљујем се још једном госп. Вучићу и осталим директорима за сјајно гостопримство и успјешну сарадњу и честитам им за одлично водјење Асоцијације СЦ Србије”- завршио је Талић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана