„Тајмс“: Серена Вилијамс се посвађала са организаторима Вимблдона

Танјуг
„Тајмс“: Серена Вилијамс се посвађала са организаторима Вимблдона

ЛОНДОН - Легендарна америчка тенисерка Серена Вилијамс посвађала се са организаторима Вимблдона због чега је одбила да се појави на прослави стоте годишњице Централног терена, преносе британски медији.

Британски „Тајмс“ подсјећа да је трећег јула организована специјална церемонија којој је присуствовао велики број бивших и садашњих тенисера, који су освајали Вимблдон.

Серена Вилијамс је седам пута тријумфовала у синглу, а шест пута је освојила Вимблдон у дубл конкуренцији. Она је добила специјалну позивницу за наступ на Вимблдону, али је поражена већ у првом колу од Хармони Тан.

Вилијамсова је добила позив да се појави на свечаности на Централном терену, али није присуствовала, пошто је тврдила да је морала да из приватних разлога напусти Лондон.

Међутим, „Тајмс“ тврди да је легендарна америчка тенисерка у вријеме прославе била у Лондону, пошто је присуствовала једном концерту у Хајд парку. Британски медији наводе да се Американка посвађала са организаторима турнира, који нису жељели да испуне њене захтјеве.

Серена Вилијамс је, између осталог, од организатора тражила пет службених аутомобила, који би били двије недјеље на располагању њеној породици. Организатори Вимблдона су одбили њен захтев, а она није хтјела да се појави на прослави стоте годишњице Централног терена.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана