Тајгер Вудс након тешке саобраћајне несреће и даље учи ходати

аваз
Foto: аваз

Ходање тереном за сада ми представља немогућу мисију

Може ли се Тајгер Вудс још једном вратити у свијет голфа? Његов је ентузијазам огроман, али све је већа и фрустрација што се његов опоравак чини дужим од очекиваног, преноси СН. Вудс је у фебруару прошле године доживио тешку саобраћајну несрећу у којој је готово изгубио десну ногу. У раздобљу док се опорављао од пете операције леђа!

- Нажалост, нисам тако близу циља колико сам очекивао. Не могу вам чак нити рећи када би се мој повратак могао остварити. Могу једино констатирати да моја десна нога не изгледа као лијева – обратио се Вудс новинарима на "Генесис Инвитатионалу", турниру у Лос Анџелесу, којега је био домаћин.

Икона свјетског голфа још је у фази да учи ходати. Прије два мјесеца појавио се са сином чарлијем  на "ПНЦ Чампионшипу", гдје се могао возити у колицима.

- Осјећао сам се као викенд-ратник. Ударим лоптицу, ускочим у колица, возим се поновно до лоптице... Ходање тереном за сада ми представља немогућу мисију. Вјероватно је то повезано и с мојим годинама – закључио је 46-годишњи Вудс.

Најбољи голфер у историји могао би затражити кориштење колица током игре и тако евентуално убрзати повратак на "ПГА Тоур". Али, Вудс је такву могућност отклонио...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана