Тадић: Екипа показала карактер

Агенције
Тадић: Екипа показала карактер

МИНХЕН - Најбитније од свега је да смо освојили бод. И даље смо у игри, екипа се није предала и показала је карактер, изјавио је капитен фудбалске репрезентације Србије послије меча са Словенијом у другом колу групе Ц на Европском првенству у Њемачкој.

Фудбалске репрезентације Србије и Словеније одиграле су данас у Минхену без побједника, 1:1.

Словенија је повела 1:0 у 69. минуту поготком Жана Карничника, али је Лука Јовић голом у петом минуту надокнаде времена донио бод Србији.          

"Осећања су ми помешана. Пре утакмице смо желели три бода, бојажљиво смо ушли у меч. Словенија је имала већу иницијативу од нас, имали су неке прилике. Имали смо неку шансе у првом и другом полувремену, да смо постигли погодак било би другачије", рекао је Тадић послије меча за РТС, преноси Тањуг.

Он је истакао да екипа Србије показала карактер на овој утакмици.

"Много смо промашили шанси за наше стандарде, требало је да буду два, три гола за нас. После тога примили смо гол", додао је Тадић.

Капитен Србије је навео да његов тим у наредном мечу против Данске мора да исправи све недостатке.

"Свака утакмица доноси добре и лоше ствари, дефинитивно би требало да анализирамо шта је било није било добро. Да анализирамо и исправимо недостатке и побољшамо ствари које смо радили добро, најбитније је да извучемо поуке. Словенија је добра екипа, организована, играју директан фудбал, препустилии смо им лопту у појединим ситуацијама", рекао је Тадић.

У другом мечу другог кола групе Ц, од 18 сати играће Енглеска и Данска. Енглеска је прва на табели са три бода, Словенија има два, а Данска и Србија по један.

Србија ће у трећем колу групе Ц 25. јуна играти против Данске, док ће се Словенија истог дана састати са Енглеском.

"Неће бити лако против Данске. Потребна нам је победа и да нам се намести резултат меча Енглеска - Словенија. Учинићемо све што је у нашој моћи да дођемо до три бода против Данске", закључио је Тадић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана