Свесрпски куп: Борац – Леотар отварају турнир

М.З.
Foto: Г.С.

Рукометаши Борца м:тел и Леотара одиграће прву полуфиналну утакмицу Свесрпског купа који се предстојећег викенда одржава у Лазаревцу.

Дуел између Бањалучана и тима из Требиња на распореду је у суботу, 23. децембра са почетком од 15.30 часова и уживо се може пратити путем Фејсбук странице Рукометног савеза Републике Српске и ТВ Симић.

Друго полуфинале заказано је исти дан са почетком од 18 часова у којем ће се састати новосадска Војводина и Динамо из Панчева.

Дан касније (недјеља) од 15.30 часова о побједнику трећег издања Свесрпског купа за даме, одлучиваће рукометашице Јагодине у бањалучког Борца. И овај дуел може се пратити уживо на фацебоок страници нашег савеза и Симић ТВ.

- Сигуран сам да ће бити добре и прилично занимљиве утакмице, како код рукометаша исто тако и када се ради о рукометашицама. Досад су у Свесрпском купу у обје конкуренције славили клубови из Србије, искрено се надам да неко од наших тимова овог пута може подићи побједнички пехар. У сваком случају биће ово још једно дружење са нашим пријатељима из Рукометног савеза Србије којег успјешно води Милена Делић - истакао је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

Финале седмог по реду Свесрпског купа за рукометаше предвиђено је за недјељу, 24. децембра у 18 часова и обезбијеђен је директан ТВ пренос путем Радио телевизије Србије и Радио телевизије Републике Српске.

Рукометаши Војводине су свих шест пута освајали трофеј, а код дама побједнице су биле Јагодина, односно Железничар из Инђије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана