Швеђани ослабљени пред Србију

ГС
Архива
Foto: Агенције | Архива

БЕОГРАД- Фудбалска репрезентација Шведске стиже ослабљена на утакмицу Лиге нација против Србије, која се у суботу игра од 20.45 на стадиону "Рајко Митић".

Од раније је познато да против Орлова неће моће да играју Јеспер Карлсон и Албин Екдал због повреда. Међутим, оно што је новитет је да селектор Андерсон неће моћи да рачуна на још неколико играча.

Мартин Олсон и Филип Дагерстал нису могли да се појаве на окупљању свог националног тима. Оласон је наступајући за Малме на мечу против Хелсинборга задобио јак ударац у главу, а сумња се да је том приликом имао потрес мозга због чега не смије да тренира нити игра неколико дана.

Уз то под знаком питања су и  Емил Форсберг и Робин Олсен, који су на претходним тренинзима репрезентације радили индивидуално. Чувар мреже је на окупљање репрезентације Шведске дошао са повријеђеним коленом због чега није тренирао са екипом. Што се тиче офанзивца Лајпцига он такође није тренирао са екипом, али још није познато колико је озбиљно његово стање и да ли ће моћи да игра у Београду.

У првом сусрету у Групи Б Лиге нација, који је игран у јуну, Србија је славила минималним резултатом против Шведске.

(Спорт клуб) 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана