Све спремно за спектакл “Хектор фајт најт” у Лакташима

Дејан Кондић
Све спремно за спектакл “Хектор фајт најт” у Лакташима

ЛАКТАШИ - Спортска дворана у Лакташима вечерас од 20 часова поприште је сјајних кик-бокс мечева, међу којима се истичу наступи Дениса Марјановића и Чеде Пантића на трећем борилачком спектаклу “Хектор фајт најт”.

Искусни Марјановић послије три године поново улази међу конопце, спреман да још једним тријумфом обогати каријеру која је проткана великим успјесима. У главном мечу састаје се са младим Николом Миљковићем, који је мотивисан да у Лакташима скине велики скалп, а претходно ће у ринг Чедо Пантић, који наспрам себе има Мохамеда Мазлумиара. Улог је свјетска ЊКУ титула. Прва звијезда КБС Хектор поручује да је силно мотивисан да преузме власништво над шампионским појасом.

- Мој противник је појас освојио ове године, све је то бајно и красно, али поручујем му да сам ја нови шампион. Иза мене су интензивне припреме. Студирао сам га, као и он мене. Мислим да нема тајни. У добром стању дочекујем борбу, нисам имао проблема са скидањем килограма, што је најважније. Обећавам врхунску представу и право уживање за публику - поручио је Пантић.

Није без амбиција ни његов противник. Мазлумиар је дошао са мишљу да одбрани појас. Даће све од себе да успије у том науму, али га у Лакташима чека невјероватно тежак посао. Осим што у другом углу ринга стоји Пантић, Авганистанац ће против себе имати и 4.000 гледалаца. Претходних дана била је велика помама за картама, а борци не бјеже од одговорности. Свјесни су да нема поправног и да ће морати да заблистају како би оправдали велико повјерење публике.

Још се памти велика Марјановићева побједа коју је остварио на ЊФЛ приредби у Лакташима прије седам година. Иако је поодавно био у рингу, вјерује да је и даље бољи борац од младог изазивача.

- Нисам се борио три године, али ништа се није промијенило. Иза мене је напоран тренинг камп, осјећам да сам спреман. Радујем се наступу пред домаћом публиком, то је посебан осјећај - рекао је Марјановић.

Организатор Предраг Станковић каже да је све спремно за спектакл и да је све испланирано до најситнијих детаља.

- Искусни смо у организацији оваквих ревија. Наш тим је у томе дуги низ година. Са Марјановићем сам прошао много тога јер сарађујемо још од 1998. године. Чедо је ту такође веома дуго, ми смо тим који побјеђује. Све што радимо желимо да буде на високом нивоу - рекао је Станковић.

Распоред мечева

Поред наступа Дениса Марјановића и Чеде Пантића, публика ће у главном програму, који почиње у 20 часова, уживати у још шест борби. Песнице ће укрстити: Дамјан Савановић - Ибрахим Дубравица, Срђан Шућур - Расим Башић, Дарио Кадић -  Александар Миливојевић, Марко Петровић - Пјетро Дорје, Бранко Тадић - Миљан Миливојевић, Данило Тошић - Амилкар Алвеш.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана