Supernova подржала рад бројних локалних спортских колектива

Срна
Supernova подржала рад бројних локалних спортских колектива

Мотивација је једна од најважнијих карактеристика свих спортиста. Као и у послу, уз мотив, пут до циља и успјеха много је лакши.

Компанија Supernova у претходном периоду подржала је спортске догађаје и спортске колективе који, како кажу из ове компаније, својим радом, залагањем и потенцијалом заслужују пажњу јавности уз жељу стварања још већег мотива свима њима да се и даље активно баве спортом и нижу велике резултате.

ОКК Игман Источна Илиџа постао је првак Републике Српске за кошаркашице, те ће од наредне сезоне наступати у елитном рангу бх. кошарке. Supernova је постала пријатељ овог изванредног клуба, а шампионкама је компанија обезбиједила мајице за тренинг.

Стреетбалл 3џ3 у Добоју један је од најпрестижнијих турнира те врсте код нас, а сви посјетиоци турнира могли су уживати у бесплатном Supernova интернету.

Одбојкашице бијељинског Либера поносно су браниле своје боје у Првој лиги Републике Српске, а Supernova им је била подршка на путу ка што бољем пласману.

Ова компанија подржала је и рад ФК Дрина Зворник, клуба са богатом традицијом и дугогодишњим учешћем у највишим такмичарским ранговима Републике Српске и БиХ. 

Члановима ФК Звијезда Какмуж Supernova је обезбиједила мајице за тренинг како би и овај мали петровски клуб имао још боље услове за рад. 

Пажњу овог телекомуникационог оператера привукли су и ФК Жељезничар Добој као клуб са дугом и богатом историјом и ФК Рудар Станари којима су пружили техничку подршку у виду њихових услуга.

Многи су сагласни да је карате више од спорта. Карате гради карактер, његује скромност, смиреност и све највеће људске врлине.

Supernova је подржала и овај племенити спорт и то кроз два изузетна спортска колектива.

Компанија је постала партнер Карате клуба Славија из Источног Сарајева и Карате клуба Зансхин из Бањалуке.

Чланови оба клуба остварују импресивне резултате на татамију, али оно најважније, њихови тренери се труде да сви они постану изграђене личности и што бољи људи.

Из Супернове наглашавају да ће наставити препознавати труд, рад, потенцијал и улагати у младост како би били мала спона ка успјеху многих спортиста.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана