Шумахер се први пут појавио у јавности послије несреће на скијању?

Телеграф
Foto: Принтскрин

У суботу је на шпанском острву Мајорка одржана раскошна церемонија вјенчања Ђине Шумахер и њеног дугогодишњег партнера Јаина Бекеа.

 Како су пренијели медији, пар је изговорио судбоносно "да" у породичној вили Шумахерових, чија се вриједност процењује на 30 милиона евра. 

Вила, смјештена на прелијепом острву, некада је била у власништву предсједника Реал Мадрида, Флорентина Переса, прије него што ју је породица Шумахер откупила.

Како је пренио Дејли Мејл, овај гламурозни догађај био је под строгим мјерама приватности – гости су морали да одложе своје мобилне телефоне. Циљ ових мјера је био да се очува интима вјенчања и сачува приватност породице.

Ипак, највише пажње привукле су гласине које су се појавиле у њемачком медију "Блид", а које тврде да је вјенчању присуствовао и сам Михаел Шумахер. Његово присуство на јавним догађајима изазива велику пажњу, јер се у јавности због здравственог стања након тешке несреће на скијању 2013. године, не појављује.

Иако информације о његовом присуству нису потврђене, сам догађај је изазвао велико интересовање како у Њемачкој, тако и широм свијета.

- Да ли је Шуми заиста био присутан на вјенчању у суботу? Могуће је. Чак и врло могуће. Међутим, није био у башти, гдје су били остали гости, од којих неки, без сумње, не припадају најужем породичном кругу - наводи "Билд".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана