Шућур обећава спектакл у Бањалуци

Г.С.
Шућур обећава спектакл у Бањалуци

БАЊАЛУКА – Кик боксер Срђан Шућур обећава нови спектакл на "Хектор фајт најту" који ће се одржати 8. септембра у Бањалуци.

То вече биће одржано девет борби, а у којима ће се појавити најбољи борци из Бањалуке и региона. Осим Шућура у ринг ће изаћи Чедо ТДИ Пантић, Данило Тошић и други. Све борце очекује тежак задатак, а главну борбу ће приказати Пантић, који се враћа у ринг.

Шућур и Пантић тренирају у Хектор Тиму, а тренутно се налазе на припрема у Новом Саду код познатог тренера Мише Бачулова. Заједно су на кампу са свјетском класом попут Маслобојева, а ту су и Бобан Илиоски, момци из  Црне Горе из клуба “Ребел” и други…

Шућур поручује да је на врхунцу форме и најављује још бољи спектакл од прошле године, а када је побиједио искусног Расима Башића прекидом у другој рунди техничким нокаутом, с тим да га је рушио два пута у првој рунди.

- Спреман сам као никада до сада, мислим чак и најспремнији у каријери. Оно што је најважније припреме су прошле како смо замислили,  немам повреда, мотивација је на нивоу, тако да очекујте спектакл и лудило. Тренутно сам на завршним припремама у Новом Саду и осјећам се одлично – каже Шућур.

Његов противник је Дарио Кадић. Шућур цијени свог ривала који је искусан и чврст борац можда и најчвршћи борац са којим се борио.

- Кадићу желим све најбоље, да пружи свој максимум у рингу и да приредимо публици оно због чега ће доћи - рекао је Шућур.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана