Стилски необичан Ел Класико: Реал и Барселона неће играти у традиционалним дресовима

Кликс
Foto: принтскрин

У недјељу нас очекује стилски необичан Ел Класико будући да Реал Мадрид и Барселона неће играти у првим ганритурама дресова, односно традиционалним бијелим и плаво-црвеним варијантама.

Раније данас је објављено да ће Барселона играти у каталонским црвено-жутим бојама, а Реал је данас спектакуларним видеом одговорио и најавио да ће играчи мадридског клуба наступати у црном.

Реал је управо Ел Класико изабрао за промоцију посебног дреса који су за 120. годишњицу клуба направили Јуохји Јамамото и Адидас.С друге стране, Барселона ће играти у својој трећој гарнитури црвено-жуте боје, а ову каталонску комбинацију у Шпанији зову Сенyера.

Многи сматрају да овом гарнитуром желе у главном граду Шпаније славити Каталонију, док се видео Реала који је одушевио навијаче представља као одговор на ту провокацију.

Иначе, велики дерби шпанског првенства игра се у недјељу с почетком у 21:00 сат, а уочи њега Реал има чак 15 бодова више од љутог ривала.

Реал је тренутно на првом мјесту Ла Лиге са чак десет бодова више од другопласиране Севиље и сигурно корача ка новој титули. С друге стране, Барселона је на трећем мјесту с пет бодова мање од Севиље те јој слиједи борба за пласман у Лигу првака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана