Стефан Ђорђевић, центар Игокее, очекује тријумф у Подгорици: Побједом да завршимо годину

 Милан Зубовић
Стефан Ђорђевић, центар Игокее, очекује тријумф у Подгорици: Побједом да завршимо годину

ПОДГОРИЦА - Премијерну утакмицу 13. кола АБА лиге одиграће Студентски центар и Игокеа у Подгорици, а почетак је заказан за 19 часова.

Исцрпљена од сусрета и пораза од Партизана чета тренера Драгана Бајића гостоваће јако неугодној екипи која је у серији од четири пораза па сада жели да се искупи на свом терену.

Домаћи су на скору 4-8, а гости 5-7. Александровчани муку муче са повредама играча. Посљедње појачање Ненад Неранџић још ово коло неће моћи да игра јер је већ наступао у регионалном такмичењу за ФМП па тек у другој полусезони има право да заигра. Игокеа је везала три пораза у свим такмичењима, иако је у све три утакмице биле на корак до тријумфа. Тада се јасно видјело колико им је клупа кратка јер на њој нема повријеђених Дарка Талића и Марија Накића који ће још дуго бити ван строја.

- Сигурно нас очекује тежак меч. Екипа Студентског центра игра доста промјенљиво, поготово у гостима, а кући је пуно боља и конкретнија. Наш ритам је јако тежак и исцрпљујући, али се надам добром одговору свога тима и да ћемо дати задњи атом снаге да дођемо до побједе у овом мечу - рекао је Бајић.

Најбољу партију од доласка у Игокеу одиграо је центар Стефан Ђорђевић који је Партизану убацио 22 поена, скупио седам скокова за индекс корисности 31. Максимално је искористио минуте које је добио након доласка Дешона Стивенса

- У претходном периоду смо везали неколико лоших резултата и сада имамо намеру да прекинемо серију. Дошли смо у Подгорицу максимално мотивисани да ову календарску годину завршимо победом - истакао је Ђорђевић.

Ове двије екипе до сада су се састале два пута и то прошле сезоне, а оба пута су домаћини славили. Послије овог меча Игокеа ће наредне седмице путовати у Израел гдје ће 4. јануара против Хапоел Холона играти бараж за попуну топ 16 фазе Лиге шампиона. Реванш је на распореду седам дана касније у Лакташима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана