Станковић: Нисам спавао пред меч, у Јерменији на побједу

Nezavsine
Foto: Moja Crvena Zvezda

Много лепо вече, осећала се у ваздуху позитивна енергија, добра тензија. Нисам спавао вече пред утакмицу, што ми се ретко дешава. Кажем себи да није црвено слово, али је црвено-бело слово кад игра Звезда, рекао је Дејан Станковић, тренер фудбалера Црвене звезде, након побједе против Пјуника (5:0).

 

"Остао сам позитивно шокиран када сам видео скоро пун стадион, август је, људи су на одморима, али је љубав била пресудна. Драго ми је што су имали шта да виде, драго ми је због наших момака. Увек може боље, али и горе, анализу ћемо оставити за неки други пут. Морамо да извучемо ствари које су биле добре, али немам ја шта да замерим момцима и они су били под емоцијом, притиском", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Он је нагласио да у реваншу у Јеревану неће бити опуштања, те да ће "напасти" и у Јерменији.

"Имамо велику предност, међутим то је још једна европска утакмица, где је интензитет потпуно другачији, а такође су важни и освојени бодови, ради што бољег коефицијента. Свако ко ме познаје, укључујући и играче, упознат је са мојим менталитетом. У Јерменију нећемо ићи на 'екскурзију', већ ћемо озбиљно одиграти још једну такмичарску утакмицу и биће нам циљ да се у Београд вратимо с новом победом".

Османа Букарија, који је одиграо сјајан меч и постигао три поготка, упоредио је са Аргентинцем Клаудиом Лопезом, с којим је играо у Лацију.

"Директан. Конкретан и директан, али опет је то плод рада. Неко за то мора да ради. Увек утакмица избаци једног појединца. Хвала богу па нисам имао тако брзе противнике кроз каријеру. Вероватно бих га 'ухватио' како год бих знао и оборио доле. Нема даље од тога", истакао је Станковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана