Станковић: На Маракани смо два пута јачи

Танјуг
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД- Нада посљедња умире, играмо у Београду, пред нашим навијачима, један рани гол промијенио би све и видјећемо како ће се Ренџерс понашати под притиском, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи сутрашње реванш утакмице осмине финала Лиге Европе против шкотског великана.

У првом мечу у Глазгову било је 3:0 за Ренџерс и Звезди је потребно "чудо" за пласман даље.

"Овај стадион шаље играче да буду дупло јачи, тај адреналин са трибина је посебан, биће исти хук као у Глазгову, Маракана неће уплашити Ренџерс, али ће Ренџерс имати два пута јачег противника", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Нећемо грлом у јагоде, ја то кажем калкулисани ризик, у доброј смо фази као тим, додао је Звездин тренер.

"Направићемо јак притисак, да погреше, као што смо ми у Глазгову. Даћемо све од себе да се то деси, надам се да ће и срећа бити уз нас, али морамо да је заслужимо", поручио је Станковић.

На питање новинара да ли може да се понове "играчки дани" када је са Звездом побеђивао Кајзерслаутерн и Партизан са по 4:0 рекао је:

"Била су то нека друга времена, не сећам се кроз каријеру великих преокрета, али сам у Интеру добио Рому у Суперку 4:3, после 0:3, па Шалке 5:2 после 0:0", констатовао је Станковић и рекао да би пристао да у 60. минуту утакмице буде 1:0.

Звездин голгетер Милан Павков, који ће како је Станковић открио бити стартер, рекао је да притисак увијек постоји, али ако се прихвати на прави начин може да ти помогне и да будеш још бољи.

"Ако се оствари резултат, сви смо јунаци, небитно ко ће бити стрелац", рекао је Звездин јунак против Ливерпула и још неколико битних мечева последњих година.

Утакмица између Звезде и Ренџерса игра се сутра од 18.45 сати на стадиону Рајко Митић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана