Станивуковић о ЏК Бањалука: Опције кампус или “Бањалучка арена”

Г.С.
Станивуковић о ЏК Бањалука: Опције кампус или “Бањалучка арена”

БАЊАЛУКА - Назире се договор када је у питању захтјев Џудо клуб Бањалука за посебну дворану. Челници тог клуба и представници Градске управе Бањалуке имали су састанак након којег су приближили ставове. Први човјек града на Врбасу Драшко Станивуковић обећао је да ће ријешити проблем, али за то тражи вријеме.

- Разматрамо да један дио њихових потреба задовољимо или у кампусу или у новој “Бањалучкој арени”. Видјећемо шта њима највише одговара. Спремни смо помоћи, али нам је потребно вријеме, не можемо преко ноћи. Наћи ћемо прелазно рјешење за њих док све не урадимо. Хвала ЏК Бањалука на разумијевању. Двије године чекају рјешење. Цијенићемо то и одржаћемо ријеч - поручио је Станивуковић.

Џудо клуб Бањалука је имао дворану за тренинге у школи “Свети Сава” али је приликом реконструкције она поплављена. Након тога су услиједила обећања о обнови. Међутим, након реконструкције дворана је намијењена за све борилачке спортове, постављен је ринг па су џудисти тражили свој простор јер су они имали уговор са школом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана