Српски тенисери: Спремни смо за старт АТП купа

Танјуг
Foto: Агенције

СИДНЕЈ - АТП куп је добар изазов и никад није лако играти први меч у партији, али спреман сам, рекао је српски тенисер Филип Крајиновић у Сиднеју, уочи дуела на АТП купу који ће Србија против Норвешке играти 1. јануара.

"До сада смо добро функционисали као тим и надам се добром резултату на овом такмичењу", додао је Крајиновић. Најбољи српски дубл играч Никола Ћаћић сматра да у оваквом систему такмичења дублови имају велику важност. "Увежбавамо разне комбинације у дублу, јер ће вероватно то бити и одлучујући меч. Имамо добре играче за игру парова, Матеј Сабанов је ушао у првих 100 дубл играча на свету, али и Душан и Филип могу да одиграју квалитетне мечеве", рекао је Ћаћић.

Дебитант у тиму Матеј Сабанов је врло узбуђен што има прилику да одигра прве мечеве за Србију. "Част ми је да будем у овом тиму и сигурно ћу дати све од себе ако добијем прилику да заиграм. Мислим да у Сиднеју можемо да дођемо до доброг резултата", закључио је Сабанов. Србија ће у другом мечу у групи 3. јануара играти против Чилеа, док је два дана касније на програму је дуел против Шпаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана