Српски медији: Лалатовић стиже у Борац

Д.П.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Како преносе српски медији Ненaд Лалатовић од четвртка, 9. јуна биће шеф стручног штаба Борца, а са њим у пакету као помоћници стижу Драган Шарац и Видак Братић.

Према најавама, доскорашњи тренер Радничког 1923, током викенда, требало би да дефинише завршну верзију уговора и заједно са Бањалучанима потврди долазак у Борац.

Борац је сезону завршио на трећем мjесту Премијер лиге, иза шампиона Зрињског и Тузле ситија. Бањалучани ће играти у квалификацијама за Лигу конференције. Долазак Ненада Лалатовића на клупу најављује јуриш на повратак шампионског сјаја из љета 2021. године.

Екцентрични стручњак, послије кратког излета у Саудијску Арабију, други пут у каријери радиће ван граница Србије. Водио је и Црвену звезду, Војводину, чачански Борац, Вождовац, Напредак, нишки Раднички, Чукарички, новосадски Пролетер, Срем из Сремске Митровице, младу репрезентацију.

Послије куп трофеја, са Новосађанима у 2020, борба за прво место носи потенцијално велики искорак у каријери Ненада Лалатовића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана