Српски дерби другог кола Премијер лиге играју Слога и Леотар: Добар старт додатна мотивација

Д. П.
Српски дерби другог кола Премијер лиге играју Слога и Леотар: Добар старт додатна мотивација

ДОБОЈ, ТРЕБИЊЕ - Српски дерби другог кола Премијер лиге БиХ одиграће у суботу од 19 часова на стадиону “Др Милан Јелић” у Модричи, Слога и Леотар, а према стартним резултатима у оба табора пред овај сусрет имају разлога за оптимизам.

Формални домаћин у овом сусрету су Добојлије, које су у првом колу успјеле да против фаворизованог Борца освоје бод играјући 2:2, иако су имале резултатски заостатак од два гола.

- Сигурно је да је послије тог ремија самопоуздање у екипи знатно порасло и меч са Требињцима дочекујемо у одличној атмосфери. Показали смо против Борца игром у другом полувремену да можемо бити на премијерлигашком нивоу и очекујем поново то издање из других 45 минута премијерног сусрета у елити БиХ против Леотара - нагласио је шеф стручног штаба Слоге Зоран Ћургуз, који не може да рачуна на повријеђеног Адониса Билала пред којим је због повреде лигамента кољена пауза од неких петнаестак дана.

Леотар се на премијери на “Грбавици” храбро носио са Жељезничаром, имао предност од 1:0, али се на крају морао задовољити бодом играјући, 1:1.

- Сигурно је да је за нас тај бод велики као кућа, јер искрен да будем нисмо га очекивали. Сада се састајемо са екипом, која је нова у Премијер лиги, али и ко је прилично непознат за остале тимове. Показали су на старту не само да могу да добро одиграју, већ и да се врате када су у минусу два гола. Међутим, послије ремија на “Грбавици” са доста оптимизма путујемо у Модричу и вјерујем да можемо поново да се вратимо непоражени, можда чак да дођемо до цијелог плијена. Нећемо бити комплетни, јер је због вирозе Милош Станојевић ван строја - изјавио је .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана