Српска поражена након драме

Д.Д.
Foto: Г.С.

КАЗАЊ - Селекције Републике Српске нису имале успјешан дан на Играма брикса у Казању, јер су у два наступа доживјели поразе.

Женска тениска репрезентација Републике Српске поражена је у трећем колу групне фази након велике борбе од Индије 1:2, док је екипа у фиџидал кошарци поражена од Узбекистана 23:24.

Прво су на терен изашле тенисерке у другом мечу групне фазе. Анастасија Игњатић побиједила је у мечу против репрезентативке Индије Марури Сунитха резултатом 2:0 (7:6, 6:1). 

Сара Микача је затим након велике борбе поражена од  Адкар Ваишнави резултатом 2:0 (6:4, 6:4), тако да је побједника овог меча одлучио дубл. У њему је Индија била успјешнија и славила је 2:0 по сетовима 7:6, 6:1, те је тако остварила другу побједу у групној фази.

Репрезентација Републике Српске је фиџитал кошарци поражена након драме од Узбекистана кој је до поена вриједног тријумфа дошао поготком три стотинке прије краја. У дигиталном дијелу Српска је поражена 11:13, док је у баскету славила 12:11 али то није било довољно за укупну побједу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана