Српчанке маштају о титули

Г.С.
Српчанке маштају о титули

СРБАЦ - Иако су на зимску паузу у Првој лиги Републике Српске отишле са осме позиције у Женском фудбалском клубу Слога из Српца вјерују да у наставку сезоне могу до шампионске титуле.

- Припреме за други дио првенства почећемо 15. јануара у Спортској дворани у Српцу. Имамо велике амбиције у наставку првенства и циљ нам је титула и пласман у Премијер лигу БиХ. За то имамо потенцијал јер смо довели  четири појачања, а екипа ће бити знатно јача када се у састав врате повријеђене Андреа Ивановић, Марија Кнежевић и голман Ивана Марјановић - нагласио је тренер Слоге Миодраг Њежић.

Управа клуба на челу са Душком Ивковићем, Момчилом Школником и Златком Игњатићем као и предсједницом Скупштине Јеленом Школник одрадила је одличан посао и спасила клуб од пропадања.

- Велику улогу у нормалном функционисању клуба има и предсједник Општинског фудбалског савеза Србац Бранко Граховац. Захвални смо и нашим навијачима који нам на свакој утакмици пружају велику подршку тако да су практично наш 12. играч - додао је Њежић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана