Србија на Свјетском првенству – Група Г идентична као и прошли пут

PR
Србија на Свјетском првенству – Група Г идентична као и прошли пут

Овогодишње Свјетско првенство у фудбалу је пред вратима, а тимови почињу да финализују своје спискове. Једна од екипа која је већ обезбједила пласман на овогодишњи турнир је Србија. Они ће се такмичити у групи Г, која изгледа веома слично групи у којој су били на посљедњем свјетском првенству.

На том турниру су се састали са Бразилом и Швајцарском. Хајде да погледамо шта је на све то имала да каже Јадранка Сојкић уредница сајта MightyTips.

Шта кажу искусни кладионичари?

Након свих побједа и веома јаке игре у квалификацијама, Србија је дефинитивно достојан противник у групи Г. Баш зато се треба кладити на Србију, посебно против Камеруна и Швајцарске. Спортске кладионице ће ускоро избацити квоте за групну фазу а то је нама свима од користи јер ће против Бразила и Швајцарске бити јаке квоте на Србију. 

У то име, чим будете могли, савјетујемо да се опробате и уложите на добру игру Србије, као и на њихову побједу. Можете се кладити и на голове јер је познато да ће Митровић дати гол скоро у свакој утакмици!

Група Г – Србија је већ играла тамо

Као што сви знамо, Србија је у основи била у истој групи на посљедњем свјетском првенству које је одржано у Русији. Наиме, тада смо играли против Бразила и Швајцарске и Костарике. Прва утакмица је била против Костарике гдје смо победили са 1-0. Коларов је постигао невјероватан погодак из слободног ударца који нам обезбјеђује побједу.

Србија је против Бразила играла веома дефанзивно и није успјела да постигне гол. Изгубили су меч са 0-2. Против Швајцарске су прошли нешто боље. Могли су да постигну један гол, али то није било довољно и изгубили су са 1-2. Све у свему, Србија на прошлом свјетском првенству није играла онако добро како би жељела.

Овог пута ће настојати да побољшају свој учинак и надамо се да ће изаћи из групне фазе. Хајде да овог пута погледамо њихове противнике и видимо како се пореде!

Противници Србије

Када су у питању међународни спортски догађаји, онда је Србија увијек ту негдје.Ваљало би да погледамо са ким ће се састати Србија у групној фази. Какви су изгледи наше репрезентације и дали има шанси за пролаз, хајде да погледамо. 

  1. Бразил

Бразил је увијек један од фаворита за освајање свјетског првенства. Они су освојили турнир пет пута, што је више од било ког другог тима. Они су веома јак тим и биће их тешко побједити.

Међутим, Србија је то покрила јер су у најбољој форми у којој су годинама.

  1. Швајцарска

Швајцарска је веома добар тим, али није један од фаворита за освајање турнира. Само су једном у својој историји изашли из групне фазе.

А то је заправо било када су уз помоћ судије савладали Србију са 2-1. Инцидент је био око фаула који је досуђен Митровићу када су га извукла два играча из Швајцарске у свом казненом простору.

  1. Камерун

Камерун је тим о коме нико заправо не зна много. Они имају први наступ на Свјетском првенству ове године. Они су 38. рангирани на свијету и трудиће се да направе име на овом турниру.

Изгледи Србије

Србија је у тешкој групи, али има добре шансе да се избори из групне фазе. Јака су екипа и у посљедње време играју добро. Ако буду могли да наставе да играју на високом нивоу, имаће добре шансе да прођу у наредну рунду.

С друге стране, српски тим је сада дефинитивно најјачи у посљедње вријеме када су у питању спортски догађаји. Уз то, могли би да направе озбиљну буку на овогодишњем Свјетском купу и да изненаде многе људе.

Шта год да се деси, биће узбудљиво гледати Србију на овогодишњем турниру!

На кога се треба кладити?

Када је у питању клађење, Бразил је увијек сигурна опклада. Они су један од фаворита за освајање турнира и имају јак тим.

Ако тражите тим који би могао да пружи неку вредност, Србија је добра опција. Нису једни од фаворита за побједу, али имају добре шансе да изађу из своје групе.

Камерун је помало чудна особа јер нико не зна много о њима. Они би могли бити добар тим на који се можете кладити ако тражите далеко. И, Швајцарска је увијек солидна опклада, посебно против Камерона и Србије. Али, на крају дана, на вама је на кога желите да се кладите!

Најбољи играчи Србије

Када је ријеч о највриједнијем играчу Србије, постоји неколико опција како преносе спортске вијести.

Једна опција је Александар Митровић. Он је нападач и најбољи је стријелац тима. За репрезентацију Србије постигао је 23 гола у 41 утакмици.

Друга опција је Немања Матић. Он је везни играч и један је од најбољих играча у тиму. Има много искуства и кључни је играч Србије.

На крају крајева, на вама је за кога мислите да је највриједнији играч у тиму. И Митровић и Матић су од суштинског значаја за успјех Србије.

Поред њих, у одбрамбеном тиму Србије су и сјајни играчи, попут Бранислава Ивановића и Александра Коларова. Имају много искуства играјући на највишем нивоу и увијек су чврсти у дефанзиви.

Закључно, Србија је тим на који треба обратити пажњу на овогодишњем Свјетском првенству. Имају одличне играче и у тешкој су групи.

Закључак

Надам се да вам је овај чланак дао увид у српску групу и њихове шансе да изађу из групне фазе. Обавезно се укључите да гледате како се Србија такмичи на овогодишњем Свјетском првенству!

Као што видимо, то је цијела прича Србије и њихове групе на Свјетском првенству. Да ли ће успјети да се изборе овога пута? Мораћемо да сачекамо и видимо!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана