Србија добила вијести о Влаховићу, повреди и Мундијалу

ГС
Foto: Архива

Сви су стрепили послије утакмице у уторак када је Душан Влаховић тражио да напусти терен због повреде, али сада је позанат степен повреде српског аса и на сву срећу, није ништа озбиљно.

Јувентус је поражен у Португалу од Бенфике са 4:3, али није тај пораз једино што је бринуло људе из клуба - Душан Влаховић је изгледа током тог меча зарадио и повреду.

Српски нападач је у 70. минуту сусрета напустио игру, а Тутоспорт пише да је разлог томе била повреда. Влаховић је сам тражио да буде замијењен, пошто није желио да се сили и још више повреди, надајући се да ће вријеме опоравка бити што краће ако на вријеме напусти терен.

Ипак, сада су пристигле информације које уливају наду.

Скај Спорт пише да да нема разлога за бригу за Влаховића и да се на првим прегледима установило да српски ас неће паузирати.

Могли смо да видимо болну гримасу српског голгетера, а у једном моменту се на клупи ухватио за главу и дјеловало је да је пустио сузу.

Ипак, сада може да се "опусти" и Влаховић, али и селектор Србије који би био у великом проблему да је повреда 22-годишњака озбиљнија.

Шпиц тима из Торина је, руку на срце, у посљедње вријеме у мало кризи, али тамошња, али и српска јавност, се надају да ће тај период брзо проћи и да ће се Влаховић брзо вратити у препознатљив ритам игре.

Није нека велика тајна да је Јувентус у проблему и да је питање да ли ће Стара дама стићи до трећег мјеста које би их одвело у нокаут фазу Лиге Европе. Јувентус послије пет кола има само три бода, колико и Макаби из Хаифе. Уз битан додатак, Израелци имају бољи међусобни скор, због гола у гостима, у Торину су изгубили са 3:1, у Хаифи славили са 2:0. У посљедњој рунди Јувентус ће угостити ПСЖ, док ће Макаби дочекати Бенфику.

Мундијал почиње 20. новембра, а Орлови ће на терен први пут изаћи 24. када ће снаге одмјерити са селекцијом Бразила, пише Спортал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана