Србија добила навијачки реквизит за Катар ФОТО

ГС
Foto: Курир

Фудбалери Србије су се окупили и припремају се за дуел са Шведском у Лиги нација, који играју 24. септембра, док их три дана касније очекује меч са Норвешком у Ослу.

За то вријеме, мисли навијача су већ усмјерене на највећи спортски догађај ове године. Промовисани су официјални дресови у којима ће фудбалери играти, а у продаји се појавило и један занимљив навијачки реквизит – гутра, традиционална арапска марама за главу, украшена тробојком.

Србија ће дебитовати на шампионату 24. новембра, када их очекује утакмица са Бразилом, четири дана касније играју против Камеруна, а посљедњу утакмицу у групи играју са Швајцарском.

Селектор Драган Стојковић Пикси је гостујући у Бањалуци најавио да ће се његови изабраници спремно дочекати мечеве групне фазе.

– Људи ме ових дана срећу и питају да ли су почеле припреме за Свјетско првенство. Видим да је еуфорија већ већ увелико присутна, иако је до Катара остало још доста времена. Оно што са своје стране могу да обећам, репрезентација Србије ће спремно дочекати утакмице против Бразила, Камеруна и Швајцарске и даће свој максимум да обрадује нацију. У нашем рјечнику не постоји ријеч ‘предаја’, будите у то сигурни – рекао је, пише Спортал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана