Шпанци искористили Роналда на "дан шале": Роналдо се нуди Барселони!

B92
Foto: Taнјуг

Каталонски Мундо Депортиво рано јутрос објавио је сензационалну, али лажну или шаљиву вијест да Барселона у своје редове жели довести Кристијана Роналда, који "није сретан у Манчестер Јунајтеру".

Првенствено, треба истаћи да се 28. децембар у Шпанији обиљежава и као "El Dia de los Santos Inocentes ", односно као дан када се збијају шале на туђи рачун, нешто слично као 1. април. Зато чланак Мундо Депортива у сваком случају треба узети с резервом.

"Можда је то бомба зимског прелазног рока и могао би бити потпис вијека", наводи се у првој реченици објављеној на порталу Мундо Депоритво.

Наводи се да није срећан у Манчестеру, те да је контактирао новог тренера Барсе Ћавија Ернандеса путем Ђерара Пикеа, док са друге стране његов агент Хорхе Мендеш преговара са Ђоаном Лапортом, предсједником каталонског клуба.

Роналдо је упознат да Барселона тражи голгетера ове зима, будући да је ту тренутно дефицитарна.

У Барси су најпре помислили да је у питању шала, али се испоставило да је намјера Роналда да усталаса фудбалску Европу заиста реална.

Наводи се у тексту да Кристијано Роналдо није срећан новим методама Ралфа Рагника у Јунајтеду, те да је брже-боље затражио одлазак.

"Мундо депортиво" преноси да је Роналдо контактирао бившег саиграча управо из Манчестера, Ђерара Пикеа, који је пренио идеју Ћавију, а он узвратио да провјери да ли је Роналдо свјестан на којој би позицији играо.

Наводно би живио у кући Лионела Меси, коју би му лично изнајмио Аргентинац, што такође даје чар цијелој причи.

"Мундо Депортиво" је најавио озбиљан земљотрес, а видјећемо колико је реално да се све и обистини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана