Соколачки атлетичари освојили пет медаља на МОСИ

Г.С.
Соколачки атлетичари освојили пет медаља на МОСИ

СОКОЛАЦ - Соколачки атлетичари освојили су данас једну златну, двије сребрне и двије бронзане медаље на 58. Међуопштинским омладинским спортским играма /МОСИ/ у Колашину, рекла је Срни члан екипе спортиста општине Соколац Вера Мијатовић.

Злато је освојио Александар Лучић у бацању копља, сребро је припало Ратку Ђуровићу у бацању копља, а бронзана у бацању диска.

Михајло Мемедовић је био други у дисциплини троскок и понио сребрну медаљу, а Младени Петрушић Крајишник припала је бронзана медаља у скоку удаљ.

Мијатовићева је додала да се сутра наставља такмичење и да Сокочани очекују још медаља од спортиста који представљају ову општину на овим МОСИ 2023.

Са Сокоца је у Колашин отпутовало 25 учесника. Наступају са пет екипа, у атлетици за мушкарце и жене, планинарству, стрељаштву за мушкарце и жене, те у стрељаштву са женском екипом.

Ова спортска манифестација, која традиционално окупља спортисте из тридесетак општина са тромеђе Србије, Црне Горе и БиХ, отворена је јуче у Колашину и трајаће до недјеље, 9. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана