Шок у Партизану: Илиев напустио клуб, црно-бијели остали без спортског директора

ГС
Foto: Б92

БЕОГРАД- Спортски директор Партизана Ивица Илиев поднио је оставку на све функције у клубу, сазнаје Спортал.

Сада већ бивши спортски директор црно-бијелих потврдио је у разговору за Спортал да више није дио клуба, и најавио да ће се Партизан огласити саопштењем. 

Ова одлука дошла је као епилог неслагања са тренером Илијом Столицом, о чему се нашироко писало претходних дана након слабог почетка сезоне и просута четири бода у прва три кола Суперлиге.

Илиев се није слагао са избором Илије Столице за новог тренера, нити са филозофијом игре коју форсира стратег црно-бијелих. Писало се да су дошли у сукоб око састава тима за меч против ТСЦ, након жестоке расправе послије ремија у Нишу против Радичког.

Столица захтијевао оставку Илиева?

Како се претходних дана писало, највећи заговорник одласка Илиева био је нови тренер Илија Столица, који је дигао глас против спортског директора, и то још прије суботње утакмице против ТСЦ, усљед „концепцијских“ неслагања.

Пресудну ријеч код избора Столице као насљедника Александра Станојевића имао је предсједник Милорад Вучелић, иако су најближи сарадници на челу са Илиевим били за другачија рјешења. 

Очигледно да нешто озбиљно не штима у Партизану, а како ће се све завршити, показаће наредни период. Једно је сигурно - навијачи су дигли глас против управе и током меча са ТСЦ јасно им поручили да је морају да напусте фотеље. 

За то вријеме, највећи ривал Црвена звезда је већ на четири бода предности...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана