Словенaчка шахисткиња се извинила Београду, Србији, чак и тоалету

ГС
Foto: Instagram.com/lorci49

ЉУБЉАНА - Најбоља словеначка шахисткиња Лаура Унук (23) извинила се Србији и Београду због статуса на друштвеним мрежама који је привукао велику пажњу.

Наиме, она се пожалила на услове које је затекла током наступа на турнирима у Албанији и Србији, те је поручила да је сретна што се коначно вратила у домовину, коју је описала као цивилизацију у односу на Албанију и Србију.

„Након девет дана у Албанији и 12 у Србији, сретна сам што сам се вратила у цивилизацију у Словенију. Преживјела сам неколико вируса и 18 тешких мечева, али врхунац су били тоалети на београдској аутобуској станици. Још увијек не знам како их користити“, написала је Унук.

Ипак, након оштрих реакција из Србија, упутила је извињење.

„Само бих хтјела да кажем још једну ствар, иако је ово потпуно апсурдна тема. Видим да су неки људи увређени, тако да бих жељела да се извиним. Очигледно нисам хтјела никога да повриједим, јасно је да је то била шала. Београд је диван град и Србија је наравно дивна земља. Жељела бих да се извиним и тоалету који је био на фотографиј“, , помало иронична је била словенска шахисткиња.

Лаура је некадашња јуниорска свјетска шампионка у шаху, а носи титулу женског велемајстора и међународног мајстора, преноси Кликс.

Током каријере освојила је велики број медаља, а учествовала је и на шаховским Олимпијским играма за жене.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана