Слога регистровала највеће појачање: Милановић у тиму против Сарајева

Г.С.
Слога регистровала највеће појачање: Милановић у тиму против Сарајева

ДОБОЈ - Најзвучније појачање Слоге овог љета Милан Милановић коначно је регистрован у ФС БиХ па ће моћи да дебитује у дресу Добојлија предстојећег викенда против Сарајева на “Кошеву”.

Сјајни дефанзивац практично је од почетка припрема са новим премијерлигашем, али није могао да наступи у прва два кола у којима је екипа Зорана Ћургуза освојила четири бода.

Ипак, сада је све у реду, па ће момак са великим искуством моћи да помогне Добојлијама да наставе како су започели.

Милановић је стигао из крагујевачког Радничког, а у биографији има и пет утакмица одиграних у Серији А које је уписао у дресу Палерма. Има 31 годину, а каријеру су му успориле бројне повреде. Ипак, вратио се у живот баш под командном палицом актуелног тренера Слоге Зорана Ћургуза када је овај сједио на клупи Жељезничар Спорт тима.

Каријеру је почео у Земуну, а затим наступао за млађе селекције Црвене звезде одакле је прешао у московску Локомотиву. Имао је чак и позив Јувентуса са којим се није договорио па је одабрао Палермо. Све је кренуло одлично, изборио се за минутажу, али… Почеле су повреде, десила се смјена тренера, па је Милановић слат на позајмице у Сијену, Вићенцу, Асколи и Пизу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана