Сло­га има пр­ви меч, Ри­стић но­ви бек

Д.Д.
Сло­га има пр­ви меч, Ри­стић но­ви бек

ДО­БОЈ - Ру­ко­мет­ни клуб Сло­га ком­пле­ти­рао је играч­ки ка­дар. Ре­до­ве до­бој­ског клу­ба је по­ја­чао бек Ми­хај­ло Ри­стић. По­ме­ну­ти ру­ко­ме­таш игра на по­зи­ци­ји сред­њег бе­ка, а про­шле се­зо­не је на­сту­пао за Ру­дар Ко­сто­лац.

Про­шле се­зо­не од­и­грао је 25 ме­че­ва, а при­је Ру­да­ра но­сио је дрес су­бо­тич­ког Спар­та­ка. При­је ње­га до­бој­ски клуб су по­ја­ча­ли кри­ло Јо­ван То­до­ро­вић и бек Ма­рио Ћу­лум.

- До­во­ђе­њем Ри­сти­ћа ком­пле­ти­ра­ли смо еки­пу с ко­јом ће­мо да од­ра­ди­мо при­пре­ме па ће­мо да ви­ди­мо на­ше мо­гућ­но­сти. До­ве­ли смо мла­де игра­че жељ­не до­ка­зи­ва­ња та­ко да нам сли­је­ди уигра­ва­ње еки­пе. На­да­мо се да ће­мо уско­ро са­зна­ти и да­тум по­чет­ка ли­ге ка­ко бисмо мо­гли тем­пи­рати фор­му за старт так­ми­че­ња - ис­та­као је тре­нер Де­јан Ва­си­лић.

До­бој­ски тим од­и­гра­ће да­нас и први при­ја­тељ­ски меч про­тив Че­ли­ка из Зе­ни­ца (19 часова), а за­тим ће на­ред­не про­вје­ре има­ти на ТВ тур­ни­ру шам­пи­о­на (Мон­пе­ље, Ал Ахли и Пе­ли­стер).

Након тога планирана су два меча против Криваје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана