Слога и Борац пред реванш Купа БиХ: Као да је 0:0

Дејан Марић
Слога и Борац пред реванш Купа БиХ: Као да је 0:0

ДОБОЈ - Слога или Борац? Који од два љута ривала ће изборити пласман у полуфинале Купа БиХ сазнаћемо вечерас, након што копља укрсте у Великој Бријесници (18 часова).

Ова битка закључиће својеврсну трилогију с обзиром на то су у претходних седам дана играли већ два пута. Бањалучки рукометаши добили су први Куп дуел са минималних 28:27, потом су два тима подијелила премијерлигашке бодове (25:25), а сада је вријеме да опет подијеле мегдан. Представници оба састава су сложна да крећу од нуле и да један погодак разлике из првог меча није никаква предност.

- Одиграли смо тек једно полувријеме, сад слиједи друго. "Минус" од једног гола у суштини не представља ништа. Добро смо се припремили, одлично се познајемо и, ако поновимо игру из Бањалуке, а ту прије свега мислим на одбрану, можемо проћи даље - оптимиста је Слогин Бојан Тулендић.

Слично размишља и Борчев Владо Драганић, који тврди да је приступ мечу важнији од залихе голова:

- Ни "плус десет" нам не би много значило ако у утакмицу не уђемо са 100 одсто снаге. Нисмо задовољни игром из прва два сусрета, нисмо то били працви ми. Одлучни смо у жељи да поправимо утисак и прођемо даље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана