Слободин Аргентинац оптимиста пред Рудар: Продужити низ побједа

Г.С.
Слободин Аргентинац оптимиста пред Рудар: Продужити низ побједа

НОВИ ГРАД - У Првој лиги Републике Српске на програму су мечеви 14. кола, а дерби се игра у суботу у Новом Граду, гдје Слобода дочекује Рудар Приједор.

Биће то реприза сусрета шеснаестине финала Купа Српске гдје су Приједорчани као гости славили на “Млаквама” са 4:1. Овај пут из редова домаћина поручују да ће исход бити другачији. Аргентинац Хуан Хозе Фонтемаки вјерује у наставак тријумфалног низа у првенству.

- Имамо велика очекивања пред суботњу утакмицу. Биће тежак меч, јер Рудар има добре играче који сигурно желе још једну побједу на нашем терену. Расположени смо, мотивисани и морамо да искористимо побједнички првенствени низ и да га продужимо како би се задржали у врху табеле и наставили борбу за наш циљ, а то је Премијер лига. Желимо показати да је пораз у Купу Српске био само лош дан - рекао је Фонтемаки.

У осталим сусретима 14. кола састају се: субота 14.30 часова: Славија - Звијезда 09, Подриње - Слобода (МГ), Козара - Љубић, Крупа - Радник, Лакташи - Фамос , Текстилац - Сутјеска; недјеља  14.30 часова: Алфа Модрича - Жељезничар СТ, Омарска - Дрина (З).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана