Слободан Црнадак - Нисам намјерно ударио судију

Бране Радуловић
Слободан Црнадак - Нисам намјерно ударио судију

МИЛОСAВЦИ - Дугогодишњи кормилар Жупе Суперпетрол Слободан Црнадак послије недјељног инцидента на утакмици са Крајином у Бањалуци најављује дефинитивно повлачење из фудбала.

- Стављају ме неки на стуб срама, али наглашавам да сам се случајно сударио са судијом Миодрагом Пупчевићем из Шамца. Утрчао сам на терен да смирујем моје играче, који су бурно реаговали на одлуку арбитра да досуди једанаестерац за противничку екипу, али је дошло до ненамјерног контакта са Пупчевићем, који је пао као покошен -  нагласио је шеф стручног штаба Жупе Суперпетрол Слободан Црнадак.

У руководству друголигаша из Милосаваца нису још званично реаговали, али се надају да ће се пронаћи најразумније рјешење за овај случај.

- Фудбалу сам посветио свој живот, али сам одлучио да дигнем руке од овог спорта. Жупа ми је у срцу, са клубом сам много тога лијепог доживио, било је и неправди, али сада одлазим, без обзира на то како ће званични органи протумачити поводе за прекид утакмице против Крајине, односно какве ће бити посљедице дешавања у 90. минуту - нагласио је овај стручњак.

Под утиском недјељног инцидента у редовима Жупе Суперпетрол настоје да "спусте лопту на земљу", односно да спремно дочекају суботњи, опроштајни јесењи наступ против ривала Равни из Међеђе.

Драгиша Савић 

Предсједник Жупе Суперпетрол Драгиша Савић изражава жаљење због догађања на овом мечу.

- Ми ћемо се, као клуб, званично извинити актерима утакмице, арбитру и нашим навијачима јер се догодило нешто што није у складу са нашим схватањем спорта. Знам да је тренеру Црнатку најтеже, свјесни смо и његових ранијих великих заслуга, али то никоме, па ни њему, не даје за право да искаче изван спортских оквира, наравно, уколико се утврди да је крив за прекид утакмице - рекао је Савић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана