Славија жртва судијске неправде

Г.С.
Славија жртва судијске неправде

БАЊАЛУКА - Боксери Славије потврдили су у посљедњем колу регионалне лиге у Сомбору треће мјесто са којег одлазе у плеј-оф.

Ипак, у бањалучком клубу имају много замјерки на суђење. Игор Савичић, спортски директор, сматра да је Славија оштећена те да се све ради како се Бањалучани не би умијешали у борбу за титулу. Иначе домаћин финала биће Нови Пазар, који је био првопласирани након лигашког дијела.

- Иако су наши боксери били одлични, ускраћено им је право да побиједе. Оштећени су Лео Цвитановић, Ален Рахимић и Иван Блажевић. Судије су покушале да ураде све како би наш клуб пао на четврту позицију, али им то није успјело. Симптоматично је то да је руководство лиге заказало завршни турнир за 24. и 25. јун, кад наши боксери наступају на Европским играма. Не можемо да се отмемо утиску да се то циљано ради како би Славија, која се показала као најпријатније изненађење, ослаби и како се не би борила за титулу . Ми поручујемо свима да долазимо с подигнутим гардом и спремни да се боримо за шампионску титулу. На то нас обавезује име нашег славног клуба и сви шампиони који никада нису устукнули пред препрекама на које су наилазили - поручио је Савичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана