Славија се бори за титулу у дворани Центар

Д.Д.
Славија се бори за титулу у дворани Центар

Боксере бањалучке Славије у недјељу очекује велико финале Боксерске лиге Србије, а ривал им је екипа београдског Радничког. Све је било спремно за велики спектакл на Тргу Крајине, али су временске неприлике умијешале своје прсте.

Због најављеног невремена у послијеподневним часовима челни људи БК Славима нису хтјели ништа да ризикују и донесена је одлука да се велико финале Боксерске лиге Србије одржи у дворани “Центар” са почетком у 20.00 часова.

“Нисмо имали другог избора него да велико финале организјемо у дворани “Центар”. Без обзира на промјену локације очекује нас спектакл и позивам сва наше суграђане да дођу у дворану “Центар” да подрже боксере Славије на путу до шампионске титуле. Желим да се захвалим Владимиру Бранковићу и Дарку Савићу, директорима РК и ЖРК Борац који су прилагодили своје клупске активности у дворани, а захваљући томе добили смо довољно времена да организујемо све што је потребно. Захвалност дугујемо и Ненаду Талићу, директору СЦ “Борик” који нам је одмах притекао у помоћ око организације.” рекао је Далибор Петковић, предсједник БК Славија.

Улаз у дворану “Центар”, на велико финале Боксерске лиге Србије, је бесплатан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана